Løvenholm Gods søger dygtig Skovarbejder

Danmarks bedste skovarbejderstilling skal besættes – Er du arbejdsom, fagligt dygtig og har et omgængeligt væsen, så er du måske vores nye kollega?!

Jobbet

Som et led i et planlagt generationsskifte blandt vore skovarbejdere, søger vi en stabil og dygtig skovarbejder til en fast fuldtidsstilling. Arbejdsopgaverne er mange, flersidige og sæsonafhængige fx kulturetablering, hegnsætnings, skovning, ungskovspleje, pleje- og oparbejdning af juletræer og pyntegrønt, vejvedligehold, husvedligehold osv. Nogle opgaver udføres fra førerhuset, andre fra jorden – opgaverne er alsidige og kun få dage er ens!

I den daglige drift vil du kunne tilgå en veludrustet skovbrugs- og landbrugsmæssig maskinpark. Du vil skulle hjælpe dine kollegaer på tværs af driftsgrene i et begrænset omfang i spidsbelastningsperioder – omvendt vil du også modtage den nødvendige hjælp i skovens højsæson. I enkelte perioder vil der være mulighed for overarbejde, fx i pyntegrønt og juletræssæsonen. Du refererer direkte til godets ledelse, og vil indgå som en vigtig brik, i godset samlede medarbejderstab med meget forskellige kompetencer.

Kvalifikationer

Du er uddannet skovarbejder eller har solid relevant erhvervserfaring. Du er arbejdsom, fagligt dygtigt og betjener/vedligeholder et bredt udsnit af skovbrugsrelaterede køretøjer og redskaber. Du finder glæde i det praktiske arbejde, hvad enten det er på hjul eller til bens. Har du erfaring med moderne juletræsproduktion er det en fordel.

Du kan indgå i samarbejde med kollegaer på tværs af fagområder, ligesom du kan tage fuldt ansvar for en opgave og udføre den selvstændigt. Du har minimum kørekort B. Det vil være en fordel om du vil bosættes lokalt, eventuelt kan godset være behjælpelig med at finde egnet bolig.

Vi tilbyder

  • Et job med stor alsidighed og ansvar for egne opgaver.
  • Gode kollegaer og en arbejdsplads med en humoristisk omgangstone.
  • God løn og gode arbejdsvilkår.
  • En arbejdsplads hvor der tages hensyn til arbejdsmiljø og med ordnede forhold.

Ansøgning

Kontakt Godsinspektør Jens Christian Dahl på 20 33 74 62 eller Skovfoged Daniel Hintz på 30 42 00 65 for nærmere information omkring stillingen.

Send din ansøgning til Jens Christian Dahl på dahl@lovenholm.dk senest d. 10. december 2021.

Ansættelsestidspunktet er senest 1. marts 2022, men gerne før.