Ledige huse og lejemål

Du kan se og læse om de ledige lejemål her på siden eller på boligportal.dk.

Kun ledige lejeboliger bliver vist her på siden.

Lejemål i naturskønne omgivelser

Lejeboligerne på Løvenholm er i hovedreglen oprindeligt opført som boliger til godsets ansatte skov- og landbrugsmedarbejdere. De fleste er opført i første halvdel af 1900-tallet, og deres størrelse spænder vidt, alt efter om der er tale om en skovridder-, skovfoged- eller en skovarbejderbolig. Således er der også muligheder for hestehold eller anden dyrehold i et antal af lejemålene.

Husene er generelt beliggende i naturskønne omgivelser, enten inde i skoven eller i umiddelbar nærhed heraf. Vores lejere er ofte meget naturglade mennesker som sætter pris på nærheden til naturen og nyder de fredelige omgivelser.

Løvenholm Gods har 30 lejemål som er beliggende spredt ud over godsets jorde. Lejemålene er generelt i god og moderniseret stand, og langt de fleste lejemål har fået installeret tidssvarende energikilder som varmepumper (luft-til-vand eller jordvarme) eller energieffektive pillefyr.

Vi arbejder hele tiden på forsat at forbedre vores lejemål, således de altid lever op til moderne menneskers boligkrav.

Hvis du vil bo på Løvenholm

Hvis du gerne vil bo i et af skovens huse, kan du altid kontakte godskontoret for, at blive skrevet op på venteliste. Når en bolig bliver ledig annonceres den altid via boligportal.dk og her på hjemmesiden, såfremt der ikke findes et match på ventelisten.

Løvenholm Gods råder over i alt 30 lejemål, der ligger rundt omkring godset i skovene.

Lejemålene spænder lige fra 60 kvm til 600 kvm.