Samarbejdsaftale

Hvis du over året har en række opgaver, som du ønsker løst, tilbyder Løvenholm Gods at indgå en samarbejdsaftale. Opgaverne defineres forud for en periode og enhedsomkostningerne aftales på forhånd. Du tager således bare kontakt, når opgaverne skal løses – dette setup sikrer dig, at opgaverne løses hurtigt og rettidigt til den rigtige pris!

Vi løser både opgaver i skoven, i det åbne land samt inden for juletræsproduktion.

Skovadministration

Til den lidt større skovejer tilbyder Løvenholm Gods, at indgå en skovadministrationsaftale. Fordelen for skovejeren er at komme under Løvenholms ”paraply”, som sikre dig markedets bedste enhedsomkostninger og højeste afsætningspriser, samt tilgang til skovbrugsfaglig viden og kompetencer.

Vores nøgleord for skovforvaltningen på Løvenholm, såvel som på eksterne ejendomme er; økonomisk optimalitet, kvalitet og tillid.

Skovadministrationsaftalen indgås for en længere periode og kan efter ejerens ønsker inkludere den totale skovadministration eller foruddefinerede dele heraf.

Løvenholm Gods administrerer ca. 1.000 ha skov fordelt på 3 eksterne skovejendomme. Du er altid velkommen til at kontakte os for en samtale om mulighederne for skovadministration.