Ikke ledige

Krusborgvej

By 11. november 2019 No Comments

Fonden har i 2014 købt en ejendom udbudt i licitation. Ejendommen er beliggende på Krusborgvej i nærheden af Gjesing og ejendommens jorder grænser op til juletræskulturerne nær Eldrupgård, og det var derfor naturligt at byde på ejendommen.

Stuehuset til ejendommen er et 2-etagers hus med dejlig lukket have til. Der er desuden meget plads i gårdens gamle stalde. Laden/maskinhuset anvendes til driften af Løvenholm Gods og kan derfor ikke lejes med. Huset egner sig rigtig godt til en børnefamilie med lyst til et mindre dyrehold som fx. heste, høns eller lign. Der kan ikke lejes ekstra jord med til huset, men der er et par tønder land direkte i forbindelse med ejendommen til rådighed. I nærheden af ejendommen findes ridehal og masser af skovveje til fx. ridning. Husk dog på, at ridning i Løvenholms skove kræver ridekort.

Huset opvarmes med pillefyr.

Huset er generelt af ældre dato, men der er skiftet nogle vinduer i gavlene og der er nye trægulve i hele husets stueplan. På 1. sal er 3 værelser og i stueplan er bad, stort spisekøkken og 2 stuer i sammenhæng. Huset er i alt 180 m2.