Ikke ledige

Ny Skovridergård

By 11. november 2019 februar 21st, 2020 No Comments

Løvenholm Gods udlejer herskabelig liebhaveri med unik beliggenhed.

Adressen er Hovedvejen, 8963 Auning.

Boligen består af 368 kvm fordelt på 2 etager. Hertil fuld og meget anvendelig kælder på 225 kvm (dog ikke til beboelse) og dobbelt garagebygning. Der er stor flot have, der er inddelt i flere haver med ældre bøgehække. Ejendommen er beliggende ugeneret i skovbrynet til Løvenholm skov og med flot udsigt over landskabet. Huset har tidligere været anvendt som Skovriderbolig og godsadministration.

Der er mulighed for hestehold på 0,5-2 ha efter behov. Græsningsret kan indgå i lejeaftalen.

Ejendommen fremstår meget flot og har en herskabelig stil, som understeges af fx stor hall med pejs og rummelige højloftede stuer. Husets 2 badeværelser, baggang og køkken er nyistandsatte i sommeren 2013, stuerne er nyistandsatte og kontoret er nydelige og meget anvendeligt. I stuen er ny brændeovn. Gulvene i boligen er fortrinsvis klinker og Dinensen sæbebehandlede trægulve. Værelserne, som alle er på 1. salen, er store og lyse – og har en flot udsigt. Værelserne fik nye trægulve i 2019!

Tør og meget funktionel kælder med stor loftshøjde. I kælderen er der plads til fx. træningsrum, hobbyrum, vaskerum og opbevaring. I kælderen findes også sauna og badefaciliteter.

Huset er beliggende ugeneret i skoven, men med udsigt over det åbne landskab mod syd. Der er kun 1 km til Auning med skole, institution og fritidsaktiviteter samt gode handlemuligheder.

I den ene ende af huset er der 68 kvm som tidligere blev benyttet som godsadministration/kontor, fordelt på 2 store rum med direkte adgang til gæstetoilet af ældre dato. Der er egen indgang til erhvervsdelen i huset. Erhvervsdelen af huset kan bruges til kontor, behandlerrum/klinik eller anvendes til lejlighed til den ældre generation eller til aupair.

Nyt fuldautomatisk pillefyr med pillesilo (indblæsning) er installeret i 2019.

Forbrug af varme og el skønnes omkring 4-5000 kr. pr. måned.

Overtagelse tidligst 15/04/2020, evt. senere.

Pris 10.000 kr. pr. måned. ex forbrug

Se boligen på boligportal.dk